Angella-Novella (Angela Farm Naturista Camping & Bungalowpark & Pool- massage)

Naturista Camping

 

  

 A camping eladó !   Az üzemelés zavartalan.

Angela Farm Naturista Camping & Bungalowpark

& Strand & Szauna & Masszázs

 H-8371 Nemesbük, Lóhegyi út 63.

 

Email : fraudodi@t-online.hu 

Internet : www.naturistcamping-angelafarm.hu

Tel/ Fax: +36 83 341 035  Mobil : +36 20 9818 157  

 

Üdülési csekk és SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk.

 

Kutyát, cicát és más kis házi kedvencet szívesen fogadunk .

A kutyusok szíveskedjenek pórázt viselni .  

 

Úgy kezdődött, mint a mese: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy idős tanító néni, aki arról álmodott, hogy élete ezüst napjait a gyönyörű fekvésű, csöndes, csupa-zöld, csupa napfény - Zala megyei, Hévíz melletti - nemesbüki telkén tölti majd. De mire az idő eljött, elfogyott ereje. Azt mondta hát gyermekeinek : Annak adom birodalmamat, aki életet varázsol ide ! Lánya valóra váltotta álmát, paradicsomot teremtett a naturisták számára. 

Az Angela Farm Naturista Camping és Bungalowpark 1996-ban nyílt meg Zala megyében, a Balaton vonzásában, Hévíz mellett,  Nemesbükön.

A kemping alkalmas 20 db. lakókocsi befogadására. De bérelhetőek faházak és apatmanok is.

A kültéri medence strandolási lehetőséget kínál. A pancsoló pedig a kutyusok fürdőjét biztosítja.

A vendégek komfortját biztosítja a szauna, infra kabin, a masszáz ,  minibár  lengőteke, teke, étel-ital fogyasztási lehetőség is.

Nemesbük a ma is hamisítatlan küllemű és hangulatú falu, Hévíz gyógyfürdőtől északra fekszik, 4 km-es távolságban. Kehidakustány gyógy-és wellness fürdő centrum szintén 4 km-re, míg a Balaton Keszthelynél, alig 9 km-re van.

 A falú nemes egyszerűségét nem érte el a városi rohanó tempó. Fő útján nyáron növekszik meg az autós forgalom, amikor a turisták , a Kehidakustány-i gyógyfürdőt látogatják. Hévízen a termál tó világhírű és Európa legszélesebb skálájú terápiás lehetőségét kínálja. De az alsópáhoki, új keletű Kolping Családi Üdülőcentrum is csak 6 km-re van. Vonzó a Balaton és annak fővárosa, Keszthely közelsége is. Keszthely sok nevezetes létesítménye közül a legkiemelkedőbb a Festetics-kastély, mely egész évben programokat kínál. 

Nemesbükön és környékén élénk a gyalogos természetjáró túra. Fél óra autózással pedig az elérhető nevezetességek: a Rezi Tátika-vár, a tapolcai földalatti barlang-tó, Európa legnagyobb sztupája (buddhista szentélye) Zalaszántón, a Sümegi vár a középkori jelmezes lovagi tornákkal, a hévízi műemlék templom... Nagyon hangulatosak a bor és sörfesztiválok, koncertek Hévizen és Keszthelyen. A gazdag ismertető anyagokat megtalálja az Angela Farm Naturista Kempingben. Kirándulásai fáradalmait az Angela Farmon csodálatos csöndben és nyugalomban pihenheti ki! 
Az Angela Farm szolgáltatásai: kempingbeállóhelyek, apartementek, fabungalowk, kültéri medence, szauna, infravörös-kabin, melegvizes zuhanyozók, mosdók, mosogatók, masszázs, gyalogtúra, autóbuszos kirándulások külföldre és belföldre, lengőteke, kugli, gyermekpancsoló, hinta,  étkezés, bár, kemping, elektromos csatlakozás. 
Campingbeállóhely 20 db. elektromos csatlakozással.

Közös helyiségek: zuhanyzók, WC-k, medence, szintén vendégeink rendelkezésére áll. A minibár italokat és reggelizési lehetőséget kínál.

 Az Angela Farm Naturista Camping területén található egy szép apartmanház két modern összkomfortos lakással. A Gizella lakás kb. 50 m2-es, míg a senior minőségű Andris lakás kb.65 m2. Mindkét apartman fürdővel, WC-vel, beépített konyhával, lakó- és hálószobával, terasszal van kiépítve és felszerelve műholdas TV-vel és tresorral is. Gázfűtésesek, egész évben üzemelnek.

A Domi - Tomi apartman egy különálló kis ház, hálóval, konyhával, fürdővel, Sat. Tv-vel. Gázfűtéses, egész évben üzemel.

A faházak tavasztól őszig üzemelnek:

A Terézia, Lacika és Veronika faházak fürdőszobával, konyhával, Sat Tv-vel ellátottak.

A Jázmin faház egy fr. ágyas hálószobát tartalmaz, benne hűtő és TV.

Garantáljuk a kényelmet és nyugalmat !

Látogass el hozzánk, szeretettel várunk !

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Tel:

Fax:

obil : + 36 20 9818157

E-mail: angelabungalow@gmail.com

Nyitva :

Offen :

Open :

Megosztás

Szavazás

Minősítés